veertien brievenbussen minder in salland

PostNL vermindert het aantal brievenbussen, omdat het aantal brieven dat wordt verstuurd sterk gedaald is. De chauffeurs die de brievenbussen legen, komen daardoor steeds meer brievenbussen tegen waar nauwelijks of niets meer in zit. Vaak zijn dit dezelfde en PostNL gaat deze verwijderen of verplaatsen.

Als brievenbussen verplaatst worden, dan is dat naar een logischer plek, waar inwoners al vaker komen. Bijvoorbeeld bij de supermarkt, bushalte of OV-knooppunt of aan het begin van een woonwijk. Dit is een plek die nog steeds in de buurt is en goed in het zicht staat.

Brievenbussen bij zorginstellingen zoals ziekenhuizen en revalidatiecentrum blijven gewoon staan. Om rolstoelgebruikers te bedienen, zijn er verspreid over heel Nederland verlaagde brievenbussen beschikbaar.

De brievenbussen die daadwerkelijk verhuizen of verdwijnen, krijgen drie weken van tevoren een sticker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.