veel fans reizen land af voor eagles

De supporters van Go Ahead Eagles blijken het afgelopen seizoen één van de meest meereizende fans naar uitwedstrijden. In de 17 uitwedstrijden kon de ploeg van Foeke Booy namelijk gemiddeld rekenen op een uitvak met 451 meegereisde supporters. Dat is goed voor een vijfde plek op de ‘uitsupporters-ranglijst’ van Twitter-account @AwaydaysNL.

Boven de Deventenaren staat alleen de traditionele top 3 (Ajax, Feyenoord, PSV) en FC Twente. Feyenoord nam gemiddeld de meeste uitsupporters mee: 838. Daarna kwam Ajax (777) gevolgd door PSV (516). Twente kende een gemiddelde van 507 meegereisde fans.

Helemaal onderaan de lijst staat ADO Den Haag. Er gingen gemiddeld ‘slechts’ 171 aanhangers van de groen-gelen mee naar de uitwedstrijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.