tweehonderd bezoekers voor mei zing festival

Het Mei-zing-festival in het HOFtheater heeft vrijdag ruim 200 bezoekers getrokken. In het theater maakten vier koren (Eigen Wiese, StroatKjals, Roalter Jongs en het Friese koor Aan Lager Wal) er een waar feest van.

Het concept van het Mei-zing-festival festival bleek een succesformule. De koren zongen bekende nummers, terwijl de songtekst vanaf een groot scherm door de bezoekers mee te zingen was. Tussen de optredens in de theaterzaal door kon men in de foyer genieten van een hapje en een drankje.

Dit alles zorgde voor een feest met een gezellige sfeer, dat doorging tot in de late uurtjes. Enthousiast publiek en enthousiaste koorleden in een goed gevuld HOFtheater: kortom een formule die voor herhaling vatbaar is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.