tricklebolt op pleinfeest luttenberg

De formatie Tricklebolt verzorgt op woensdag 28 mei de muziek tijdens het jaarlijkse Pleinfeest bij Elckerlyc in Luttenberg. Deze jonge band uit Lemele won recentelijk de Wraak van Salland. De band heette eerder Red Lips, maar na een kleine bezettingswisseling werd de naam veranderd in Tricklebolt.

De heren hebben zich flink laten beïnvloeden door de platenkast van hun ouders. Veel rock uit de sixties en seventies (Jimi Hendrix, The Who, The Stooges en Neil Young), maar ook werk van acts als Pearl Jam en Foo Fighters. Naast covers speelt Tricklebolt ook eigen werk. Bij mooi weer speelt de band buiten, mocht het tegenzitten, verhuist het optreden naar binnen.

Aanvang is om 21.00 uur. De entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.