Home / archiefcentraal / timetable dauwpop online

timetable dauwpop online

Het blokkenschema van Dauwpop staat sinds donderdagmorgen online. Op donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) vindt het festival voor de twintigste keer plaats.

Opvallendste nieuwtje is het verdwijnen van het Enge Bos en de aanwezigheid van (Down) The Glory Hole. De organisatie wil over het hoe en waarom van deze wijziging nog niets vrijgeven, behalve dat het feest er niet minder om zal zijn.

Het King King podium is geadopteerd door het talentenprogramma van Jack Daniel’s en draagt daarom de titel: “Jack Daniel’s Future Legends Stage”. Onder andere Birth of Joy is uitgeroepen tot Jack Daniel’s Future Legend.

Radiopartner Pinguin Radio heeft The Barn geadopteerd en dit podium heeft dus als ondertitel Powered by Pinguin Radio. Pinguin Radio verzorgt Dauwpop Radio voor het festival. Dauwpop Radio is elke zondag tussen 22.00 uur en 23.00 uur te horen.

De voorverkoop voor Dauwpop is reeds begonnen via www.dauwpop.nl/ticketpagina en de lokale adressen. Tickets kosten 45 euro, een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost 10 euro. Voor het eerst dit jaar is er een festivalcamping, een ticket hiervoor kost 10 euro.

Je vindt het blokkenschema als bijlage van dit artikel.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.