tien jaar pedro pico pop feestje

Pedro Pico Pop telt vier podia waar tal van artiesten hun opwachting maken. Van pop tot metal, hiphop en house, bluegrass en ouderwetse rock ’n roll: de festivalbezoeker zal zich geen enkel moment vervelen.

De line-up dit jaar wordt gevormd door pop/rockband ‘Moss’, de Zwolse hiphop-formatie Fakkelbrigade (uniek eenmalig optreden), house-DJ Joost van Bellen, Belgische punk van Raketkanon en rapper Fresku.

Verder op het podium: Texas Radio, Monsieur Plastique, Afterpartees, FATA, Broken Brass Ensemble, de Alliantie, Hausmagger, Stefany June, Tricklebolt, the Tiger Love Machine, Fifty Eggs, Pine Needle Minors, de Rooie Neger, Baby Godzilla, Babyface Nelson, Teethgrinder, de Hunekop, Striking Justice, Magnetic Spaceman, Komatsu, Vultures, Deadman’s Silhouette, Edge of Serenity en Small Time Crooks.

Zoals elk jaar speelt kunst ook deze editie een belangrijke rol op het festival. Onder de noemer RAUW! kleden verschillende kunstenaars het terrein op een unieke manier aan. Van graffiti tot enorme installaties, van straattheater tot publieksinteractie, het kan haast niet gek genoeg, als het maar creatief en origineel is. Deze uitbarsting van kunstprojecten, gecombineerd met de ruwe uitstraling van het vervallen fabrieksterrein en de verscheidenheid aan muziek maakt Pedro Pico Pop tot zo’n bijzonder festival met een unieke ambiance.

Nieuw dit jaar is de Backstage Business Club. Ondernemers, sponsoren en andere geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen achter de schermen van het festival, gebruik maken van speciale faciliteiten en genieten van een hapje en een drankje. Een unieke festivalbeleving en de mogelijkheid om in een gezellige en bijzondere setting te netwerken, te eten en te drinken. Tegen een kleine bijdrage krijgen deelnemers naast toegang tot het festival ook exclusief toegang tot hun eigen Backstage Business Club area, met hapjes en een maaltijd, drankmunten, een VIP-polsbandje maar vooral een unieke gelegenheid tot netwerken met oude en nieuwe contacten, artiesten en ander backstage-volk. ”Hiermee voegen we een bijzondere beleving toe voor de mensen die al jaren zo ontzettend belangrijk zijn voor ons festival. Een toevoeging waarvan we hopen dat die het festival nog meer draagvlak en sympathie zal opleveren”, aldus Pedro Pico Pop voorzitter Maurice Endeman.

Tickets voor het festival zijn in de voorverkoop te koop voor 17 euro op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.