Home / archiefcentraal / tien engelse mijlen hakken er in

tien engelse mijlen hakken er in

Na de tien Engelse Mijlen kwam Leon Sanderman (die kennen we nog van het Sallands Cross Circuit) bij de heren als snelste binnen. Hij noteerde een tijd van 56 minuten en 53 seconden. Bij de dames was het Saskia Schutte. Schutte had 1 uur 10 minuten en 38 seconden nodig voor de kleine 17 kilometer.

Hoewel de loopomstandigheden prima waren (er stond weinig wind, het was droog en de temperatuur was prima) was de opstap van de tien kilometer naar de tien mijl voor sommige lopers een aardige aangrijper.

Waar de tien Engelse Mijlen vaak als opstap worden gezien naar de halve marathon, liet een aantal lopers na afloop weten de overgang flink te vinden. Of dat een klaagzang werd? Nee. “Lopen wordt een verslaving genoemd. Ik train lekker door en stel de halve marathon nog een jaartje uit,” stelde een van de lopers kort na binnenkomst.

Alle uitslagen zien? Klik hier.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.