theater langs de ijssel tijdens fietstocht

Je kan een weekend lang genieten van natuur, streekproducten en cultuur tijdens de IJsseltheaterfietstocht in Olst-Wijhe op 24 en 25 mei. Met theater- en muziekprogramma’s op bijzondere locaties langs de IJssel. Elke dag is er een geheel nieuwe route, andere locaties en optredens. Dit unieke fietsevenement is een must voor theaterliefhebbers.

Salland en de Veluwse IJsselvallei behoren tot de mooiste fietsgebieden van Nederland; de rivier de IJssel, uiterwaarden, bos, heide, weilanden en bovenal rust. Naast de prachtige natuur heeft Salland ook een geschiedenis, neem de vele havezaten en kastelen. De verhalen uit het verleden en de natuurlijke rijkdom zijn een inspiratiebron.

De route van de IJsseltheaterfietstocht leidt je langs historische en bijzondere natuurplekken. Op een aantal plekken kun je genieten van korte theatervoorstellingen, geschikt voor de gehele familie. Het is een familiefietstocht van ruim 30 kilometer. Per dag fietst je een andere route en geniet je van andere optredens.

In en rond de gemeente Olst/Wijhe zijn volop overnachtingsmogelijkheden, fietsverhuur en lekker eten en drinken. Kom het laatste weekend van mei ook naar het fietsgekke Salland en fiets mee.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.theaterlangsdeijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.