the muncks wint sallands got talent

Tijdens deze finale streden zes finalisten om de publiekprijs en de juryprijs: rock/jazzband The Muncks, rapduo Flowiezo, kleinkunstenaar De Reisgenoot, zangeres Kim Bakker, danseressen Charlotte, Sarah & Aniek en singer/songwriter Thomas Dozeman. Deze diversiteit zorgde voor een zeer afwisselende avond waar het publiek van heeft genoten.

De deskundige jury, bestaande uit Mariska Zwaart, Nienke Kreijkes en Jos van den Born, beoordeelde de acts. Het niveau was zeer hoog en de optredens waren erg divers, maar deze diversiteit maakte het voor de jury des te moeilijker om de acts te beoordelen. The Muncks maakten volgens de jury het plaatje compleet: Goede muziek, performance, chemie tussen de bandleden en interactie met het publiek. Het eerste optreden dat The Muncks hebben gewonnen is al bekend: Op zondag 14 september tijdens het UITfestival van de kleine theaters, op landgoed De Haere in Olst.

Ook het publiek had letterlijk een stem in deze finale. Na de optredens mocht iedereen op een stemkaartje zijn of haar favoriet aangeven. Met 48 van de 175 uitgebrachte stemmen wonnen Charlotte, Sarah en Aniek de publieksprijs: Een masterclass om hun danstalent verder te ontwikkelen.

Volgend seizoen is er weer een nieuwe editie van Salland’s Got Talent in het HOFtheater. Alle talenten uit Salland zijn van harte welkom om zich aan te melden via info@hofinsalland.nl. De voorronde vindt plaats op zondag 22 maart 2015 en de finale op vrijdag 24 april 2015.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.