texas radio nieuw jong en vol energie

Menig inwoner van Overijssel heeft er al eens van gehoord: Texas Radio. Een band bestaande uit vijf jonge gasten, die elk bijdragen aan een geweldige show met muziek die bestaat uit een mix van blues, rock ’n roll en psychedelica.

Ook buiten Overijssel is de band al bekend. Texas Radio speelde onder andere op de Zwarte Cross en de Popronde, maar ook als voorprogramma van de Nederlandse band Automatic Sam, de Amerikaanse band Rival Sons, en Hollis Brown. Ook het naprogramma van Bob Dylan namen zijn twee keer op zich in de Heineken Music Hall. Na deze optredens hebben de jongens hun eigen CD uigebracht, die direct maandtip bij Popeye werd.

Texas Radio bestaat uit vijf jongens: Arthur Akkermans (zang/mondharmonica), Joris van den Berg (orgen/trompet), Niek Cival (gitaar), Tein Eijsink (basgitaar) en Imanishi Kleinmeulman (drums). De jongens komen uit Diepenheim, en brengen zo de blues weer helemaal tot leven in Overijssel.

De jongens hebben al menig zaal en tent op de kop gezet, en dit zal bij Ribs & Blues niet ontbreken. Met de mix van blues, rock ’n roll en psychedelica zullen zij de tent laten swingen, en laten zien dat zowel Overijssel, als de jongere generatie nog steeds vol energie en talent zit.

Texas Radio is te zien op zondag 8 juni vanaf 19.00 uur, op de Open Air Stage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.