t sooitje in nieuw tenue gestoken

Vriendengroep ’t Sooitje uit Heino heeft afgelopen maand een nieuw tenue ontvangen van hun sponsor Juwelier – Opticien Boerdijk. ’t Sooitje gooit jaarlijks hoge ogen bij het recreatievolleybal in de Sporthal Hoogerheyne in Heino.

Afgelopen april werd dit bekroond met een promotie naar de B-Poule. Daarnaast schittert ’t Sooitje tijdens diverse recreatietoernooien in Heino en Lemelerveld. De sportieve prestaties van ’t Sooitje was de kersverse Meesterburger Peter Boerdijk niet ontgaan en bood spontaan de vriendengroep het nieuwe tenue bestaande uit een shirt, broekje en sokken aan.

De vriendengroep is erg blij met deze geste en bedankt de sponsor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.