Home / archiefcentraal / studenten verfilmen verhaal raalte thrilt

studenten verfilmen verhaal raalte thrilt

Drie studenten van Hogeschool Saxion in Enschede verfilmen een verhaal uit het boek “Raalte Thrilt”. Het verhaal “Mama in de appelboom” van Daan Preusterink wordt omgezet in beeld. Het wordt een korte speelfilm die de studenten uit het vierde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie maken voor hun minor.

De studenten zijn nog op zoek naar sponsoren om de film te financieren. Dit is nodig om camera’s, geluid, licht en rekwisieten te kunnen bekostigen. Sponsoren zullen worden vermeld op de aftiteling, de website en op de DVD-hoes. In overleg is er meer mogelijk, laten de studenten weten. Met elke donatie kan de film mooier gemaakt worden.

Ze zijn te bereiken op info@appelboomdefilm.nl .

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.