stromeester rens machines huren natuurlijk

’t Natuurlijk Huus in Raalte breidt uit met een nieuwe excursieruimte. Dat maakt excursie aan grotere groepen mogelijk, de locatie kan als leslokaal of cursusruimte dienen. Je kunt er straks ook natuurlijk vergaderen, eventueel met lunch of diner. Stromeester begeleidt de bouw en kan over alle machinerie beschikken dienodig is.

Machineverhuur is wellicht een onverwachte gedachte als het gaat om natuurlijk, dus duurzaam en ecologisch redeneren. Toch is dat een belangrijke component. Grotere machineverhuurbedrijven zorgen er voor dat bedrijven niet alle machinerie zelf hoeven aanschaffen.

123Machineverhuur wil dat als partner van ’t Natuurlijk Huus graag uitdragen. De bouw van de excursieruimte gebeurt met leerlingen van ROC Deltion, onder begeleiding van leermeester Rens Borgers. Dat betekent dat alle materiaal gehuurd moet worden. 123Machineverhuur is daar partner in.

Maar ook grote bouwbedrijven kiezen er steeds vaker voor – ook ingegeven door de huidige tijd – niet alle apparatuur op voorraad te hebben. Vooral als je iets niet dagelijks gebruikt is het veel goedkoper te huren. Dat scheelt aanschaf, dus afschrijving. Je bent meteen van de onderhoudszorg af. En je kunt iedere keer apparatuur precies op maat huren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.