stoppelhaene presenteert muziekprogramma

Na de presentatie van het programma zal DJ D-lirious (Maarten Nijland) hij is al jaren één van de Dj’s in de Feestfabriek met Stöppelhaene, er nog een gezellig feestje van maken in Neuf. De toegang tot deze avond is gratis.

Er is de afgelopen maanden al veel gegist op media als Twitter en Facebook welke Nederlandse topartiesten er dit jaar zullen optreden op het Sallands Oogstfeest. In februari werd in ieder geval al bekend dat de Golden Earring een optreden zal verzorgen op het Stöppelveld dit jaar.

Op donderdag 28 augustus zullen zij één van de acts zijn die die avond zullen optreden. Maar op vrijdag 23 mei zal eindelijk blijken welke verrassingen er nog meer zijn. Nieuw dit jaar is in ieder geval de invulling van de zaterdagmiddag op het Stöppelveld. Een nieuw concept waarbij er vanaf vroeg in de middag op 3 podia een diversiteit aan bands en Dj’s zullen optreden.

Dus wil je als eerste weten wie er allemaal naar Raalte komen tussen 28 en 31 augustus, zorg dan dat je er de 23e bij bent in grand cafe Neuf vanaf 22.00 uur.

Na afloop van de programma presentatie krijgen de eerste 50 Stöppelhaene-fans de mogelijkheid om voor 15 euro een ‘Early Bird’ ticket voor het donderdagavond programma te kopen. Vanaf zaterdag 24 mei start de voorverkoop van de normale tickets. Dit is dezelfde prijs als voorgaande jaren, 20 euro in de voorverkoop (en 25 euro aan de avondkassa). Kaarten zijn te koop via internet staging2.stoppelhaene.nl of bij Schulten Lederwaren in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.