stef ekkel op vijfde welsums dijkfeest

Het jubileum van het Welsums Dijkfeest wordt groots gevierd met optredens van onder andere Stef Ekkel en René Karst. Op zaterdag 24 mei is de vijfde editie van het Dijkfeest. De zaal van Eet Tapperij Bijsterbosch is geopend vanaf 20:00 uur.

Hoogtepunt in deze vijfde editie is het optreden van Stef Ekkel. Deze volkszanger brak door met “De Woonboot”. Dit gaf hij een vervolg met hits als “Ik schijf je naam”, “Ik heb je sleutel weggesmeten” en “Waarheen, Waarvoor”. Deze liedjes en een eigen uitverkocht concert bewijzen dat Stef Ekkel behoort tot één van de bekendste volkszangers van Nederland.

Een andere gevestigde naam in Nederland muziekland is René Karst. Zijn doorbraak was de hit “Supergave tijd”. Of ken je hem misschien van “Ik wil zo graag weer 20 zijn”? Of “Op de tafel dansen”? Het zijn immers allemaal nummers met een hoog meezinggehalte en daarmee is René Karst een mooie aanwinst voor het Welsums Dijkfeest.

De line-up wordt compleet gemaakt door Yoeri L‘ Abee, Dennis Wiltink en Danny Heden. Een aantal grote beloftes voor de toekomst. Yoeri L’ Abee is momenteel overal in Nederland te zien in de bekende “Sterren on Tour” show. Dennis Wiltink scoorde met “Samen één” zijn eerste bescheiden hitje op de landelijke radio en TV. Danny Heden is voor het Welsums Dijkfeest geen onbekende meer en staat garant voor een gezonde dosis gezelligheid.

De organisatie streeft ernaar om het evenement voor iedereen toegankelijk te houden. De entree is daarom ook dit jaar gewoon 10 euro. Als je zeker wilt zijn van je toegang kun je jezelf op de gastenlijst plaatsen door je tickets te reserveren. Dit doe je telefonisch via Eet Tapperij Bijsterbosch 0570-561470 of online via staging2.welsumsdijkfeest.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.