st caecilia collecteert voor anjeractie

Leden van de Drumfanfare St. Caecilia Raalte gaan in de week van 12 tot en met 16 mei collecteren voor de Anjeractie van het Prins Bernard Cultuurfonds in Raalte. De opbrengst gaat voor de volle honderd procent naar cultuur- en natuurbehoud. Een derde van de opbrengst is voor clubkas van de vereniging. Het overige geld is bestemd voor projecten binnen de regio.

Cultuur is een belangrijke, bindende factor in de samenleving. Vanwege de forse overheidsbezuinigingen moet de zelfredzaamheid in de cultuursector vergroot worden. Juist nu is er extra behoefte aan steun. Mede dankzij de opbrengsten van de Anjeractie kan het Cultuurfonds jaarlijks ruim 3.500 projecten ondersteunen. Zo ondersteunt het Cultuurfonds onder andere de aanschaf van kleding en instrumenten voor muziekverenigingen zoals Drumfanfare St. Caecilia.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.