sportief hoogtepunt voor luttenberg

Luttenberg had zaterdag op sportief gebied heel wat te vieren. De sportvereniging SDOL bestond namelijk 80 jaar en sportdorp Luttenberg opende het mooie nieuwe beachveld. Dit alles werd aangegrepen om vele mooie sportactiviteiten te organiseren. En dit alles onder ideale weersomstandigheden. Zo waren er de hele dag onderlinge wedstrijden voor zowel de jeugd als senioren van de handbal en voetbal. Maar ook stonden het E1 en het C1 team in de finale van de KNVB beker en behaalden daar een eerste en tweede plaats. Dit maakte de feestvreugde alleen maar groter.

’s Middags stond er ook een wedstrijd gepland tussen oud handbal teams uit de jaren negentig onder leiding van oud –trainer Daan Goudriaan die op 83 jarige leeftijd een definitief punt zet achter zijn trainerscarrière. Het was een mooie reünie voor deze oudgedienden.

De gehele middag stond ook in het teken van het mooie nieuwe beachveld dat in goede samenwerking tussen de gemeente, sportdorp Luttenberg en SDOL is aangelegd. Dank zij vrijwilligers en sponsoren hebben we voor een minimaal bedrag dit kunnen realiseren. Wethouder Hiemstra van sport verrichtte samen met de 2 jongste leden de opening en benadrukte dat dit opnieuw een mooi bewijs is dat we door samenwerking veel kunnen bereiken. Peter Bons, voorzitter van SDOL bedankte de gemeente en benadrukte eveneens dat we door samenwerking met de gemeente en alle verenigingen steeds meer voor elkaar krijgen.

De gehele middag stonden in het teken van nieuwe sporten. Er was een clinic van Landstede Zwolle Topvolley. Zij lieten zien hoe beachvolley gespeeld moet worden. Daarna was het Nederlands Beach handbalteam aan de beurt. Met een geweldige demonstratie lieten zij zien dat we het veld niet voor niks aangelegd hebben. Deze spelers waren vol lof over het veld en met name over het fijne zand wat er in ligt. Vervolgens werd de middag afgesloten met beachtennis en speedminton de nieuwste badmintonrage.

De middag werd opgeluisterd door een terrasoptreden van de Bergklanken en ook de supportersvereniging was natuurlijk weer aanwezig met een springkussen en gratis ijs. De dag werd afgesloten met een geweldige feestavond met onder andere optredens van de Bootsveld band, winnaars van de play back show en ‘Nigtshift’ een veelbelovende jeugdige band.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.