Home / archiefcentraal / six 6 haalt herinneringen op bij het boskamp

six 6 haalt herinneringen op bij het boskamp

Op zondagmiddag 1 juni vindt bij partycentrum Het Boskamp in het Dalfser Sterrebos een optreden plaats van de formatie SIX-6 (spreek uit six-zes). De band brengt ‘Muziek met een herinnering’.

De zes leden van SIX-6 komen allen uit de regio Emmen (wel uit het Drentse Emmen, voor de goede orde). Rob Wilhelm, Marchien Eleveld, Frank Huiting, Roel Luchies en Dick Troost spelen al 27 jaar met veel passie en plezier samen.

Met de eveneens zeer ervaren slagwerker Maarten van Leuken werd vorig jaar SIX-6 gestart. De groep heeft een uitgebreid instrumentarium met gitaren, bas, toetsen, accordeon, kazoo, drums en percussie. Akoestisch, met vaak vierstemmige zang, speelt SIX-6 veelal nummers uit de 60-er en 70-er jaren.

Het optreden begint de zondag na Hemelvaart om 15.00 uur en zal duren tot 17.00 uur. Daarna mag u gerust blijven natuurlijk. De toegang is helemaal gratis, maar ze gaan wel met de pet rond waarbij u flink uw waardering voor deze muziek kan laten merken.

Het Boskamp is te vinden aan de Sterrebosweg tussen Dalfsen en Heino.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.