Home / archiefcentraal / schuilenburg krijgt kunstwerk

schuilenburg krijgt kunstwerk

Op vrijdag 2 mei heeft Ed Penninks – directeur-bestuurder van SallandWonen – een kunstwerk overhandigd aan de bewoners van het gebouw Schuilenburg in Raalte. Schuilenburg is woongebouw voor cliënten van Zorggroep Raalte, De Parabool en stichting Wi-Ra, gecombineerd met een aanbod van maatschappelijke en commerciële diensten, volgens de visie woonservicegebied.

In de bijlage vindt u een ondersteunend verhaal van Ed Penninks met de vraagstelling: ‘ Kan kunst nog steeds in een maatschappij, waarin van corporaties wordt verwacht dat zij uitsluitend woningen bouwen en beheren?’

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.