sallandse voorjaarstocht veters strikken

De Wandelgroep Raalte organiseert het komend weekend haar jaarlijkse wandelevenement. Vanuit Schoonheten starten zowel op zaterdag als op zondag wandeltochten over vijf loopafstanden. Voor de diehards een prachtige training in de opmaat naar de grote vierdaagses, voor anderen – met de prachtige weersvoorspelling in the pocket – een stevige, sportieve uitdaging.

De Wandelgroep Raalte , aangesloten bij de Nederlandse Wandelsport Bond , acteert het hele jaar in de marge van de hectiek .Wars van alle drukte lopen de wandelgroepen wekelijks hun rondes in het Sallandse, waarbij het startpunt steeds verschilt. Het plezier in het wandelen is de drive voor deze sympathieke wandelgroep.

Eén keer in het jaar loopt de wandelgroep met de Sallandse voorjaarstocht ‘uit de pas’. Op werkelijk prachtige trajecten kunnen de wandelaars dan hun hart ophalen. Niet zo verwonderlijk dat de reacties van de wandelaars elk jaar na afloop ervan lovend zijn, gegeven het feit dat ras-wandelaars hier de touwtjes in handen hebben! Door jaarlijks te variëren in startlocaties, houdt de organisatie zich niet alleen scherp; ook liggen er telkens nieuwe uitdagingen bij de keuze van een aantrekkelijk en veilig parkoers.

Zaterdag 17 mei en zondag 18 mei vertrekt de Voorjaarstocht vanuit het gemeenschapscentrum ’t Scheultie’ aan de Veldeggerweg in Heeten. Vanaf 8.00 uur kunnen de lopers zich inschrijven voor tochten over 5 , 10 , 20 , 30 of 40 kilometer. Alle trajecten zijn bepijld, bovendien krijgen de lopers een parcoursbeschrijving mee. Met het landgoed Schoonheeten in de achtertuin en geposteerd aan ‘het rondje Heeten’ kunnen de wandelaars zich opmaken voor een topweekend. Dat ook Piet Paulusma de wandelaars goed gezind is, mag als een extra cadeau gezien worden.

De veters kunnen gestrikt worden!

Meer informatie : staging2.wandelgroep-raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.