Home / archiefcentraal / salland festival zoekt gastgezinnen

salland festival zoekt gastgezinnen

Het 38e Salland Festival zal dit jaar worden gehouden van 18 tot en met 23 juni. In die periode is Raalte wederom het middelpunt van internationale folklore. Groepen van over de hele wereld worden in Raalte en omgeving ondergebracht om zo het publiek kennis te laten maken met hun bijzondere cultuur. Dit jaar zullen dat groepen zijn uit onder andere Peru, Thailand, Italië, Oekraïne en Frankrijk. Dansers, danseressen en muzikanten zorgen voor een show op hoog niveau.

Je kunt je aanmelden om gastgezin te worden. Voor het leveren van een slaapplaats, maaltijden, en het vervoer van en naar Tijenraan, ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring en vrije toegang tot alle openbare voorstellingen van het Salland Festival.

Voor informatie en/of aanmelding als gastgezin neem je contact op met de leden van de commissie huisvesting: Ineke Groot Koerkamp tel. 0572-355887 Lous Meulenbeld tel. 0572-353166 Claudia Wassing tel. 0572-351250

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.