ronnie van der vegt zet batzz in tuinen

Ronnie van der Vegt heeft sinds kort een nieuw hoveniersbedrijf in Raalte. De naam van het bedrijf is Batzz Tuinen. Van der Vegt kan alles voor je verzorgen op het gebied van tuinen zoals tuinbeplanting, schuttingwerk, bestrating en veranda’s.

Batzz Tuinen is nog een jong hoveniersbedrijf. Het is opgezet door Ronnie van der Vegt, een tuinier in hart en nieren. Op zijn veertiende begon Ronnie zijn passie al te ontwikkelen toen hij bij een Boomkwekerij in Raalte ging werken. Daarna is hij de opleiding tot hovenier gaan volgen bij De Groene Welle in Zwolle. In deze tijd liep hij ook stage bij bedrijven als Binnenpoorte in Raalte en Wigink in Holten. Daar heeft hij ruimvoldoende ervaring opgedaan waardoor hij nu zijn eigen bedrijf kan runnen.

“Mijn vorige werkgever in Apeldoorn heeft zijn klantenbestand doorverkocht aan een ander bedrijf. Nu heeft dat bedrijf mij gevraagd om de overgenomen klantenkring te onderhouden. Ik ga hier maandelijks langs voor onderhoud aan de tuin van de desbetreffende klant.”

Als zelfstandige biedt Ronnie diverse diensten aan: een ontwerp maken van de tuin, de aanleg, onderhoud, renovatie en styling. “Als de consument naar mij toekomt dan maak ik allereerst een schets voor het ontwerp. Dat doe ik volledig naar wens van de consument. Als ik de schets heb uitgewerkt dan laat ik die zien aan de klant. Als hij goedkeuring heeft gegeven dan ga ik aan de slag, zegt Ronnie”.

Als zzp’er kun je natuurlijk niet alles alleen, dus voor grotere klussen kan hij samenwerken met externe bedrijven. Ronnie biedt alles voor een eerlijke prijs aan. “Ik ben geen prijsvechter, ik wil mij daar niet mee vergelijken. Prijsvechters zijn vergelijkbaar in prijsstelling, maar hebben veelal een minder goede service.

Bij mij staat service daarentegen voorop, vervolgt Ronnie zijn verhaal. “Ik heb een jaar garantie op de tuin die ik aanleg, ook de tuinbeplanting valt hier natuurlijk onder. Nog voor het garantiejaar verstrijkt bel ik de desbetreffende persoon om te vragen of alles nog naar wens is. Stel er is een steen verzakt dan repareer ik dat nog binnen de garantieperiode.”

Ook heeft Ronnie een goed beeld van de wensen van de klant en is hij op de hoogte van de laatste trends. “De trend op dit moment is een goede strakke tuin. Hierbij moet je denken aan een tuin met keramische tegels, dit zijn tegels die je ook wel in badkamers ziet. Het voordeel hiervan is dat hier vrijwel geen groene aanslag op komt en het onkruid niet tussen de tegels komt. De tuin wordt als het ware een verlengstuk van je woonkamer. Ook denk ik dat de consument steeds meer duurzame materialen gaat gebruiken voor zijn tuin”.

De toekomstvisie van Ronnie is nog aardig pril. “Ik ben natuurlijk pas mijn eigen zaak begonnen en dat is altijd lastig. Maar natuurlijk heb ik ambitie, want zonder ambitie blijf je stil staan in je ontwikkeling en wordt je voorbijgelopen door je concurrent. Ik wil graag doorgroeien met mijn bedrijf. Daar zijn zoals het er nu naar uit ziet genoeg mogelijkheden voor, en die ben ik ook zeker van plan om te pakken.”

Meer informatie over de werkzaamheden van Ronnie kun je lezen op staging2.batzz.nl of bellen naar 06-24197477.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.