ron jans treft sponsoren nieuwleusen en asc

Tijdens een drukbezochte sponsoravond in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen waren de sponsoren van S.V. Nieuwleusen en A.S.C. ’62 dankbaar publiek voor de sprekers Evert ten Napel en Ron Jans. Het was voor het eerst dat beide voetbalverenigingen uit de gemeente Dalfsen gezamenlijk een activiteit voor hun sponsoren organiseerden. Een zeer goed initiatief volgens wethouder Maurits von Martels die de inleiding van de avond verzorgde.

Voorzitter Bert Visscher van A.S.C. ’62 stond bij de opening van de avond stil bij het droevige bericht van overlijden van Gerard Hemmen, penningmeester van de Dalfser voetbalclub.

Na de aftrap door de wethouder was het aan voetbaljournalist Evert ten Napel om Ron Jans uitvoerig te bevragen. Verschillende anekdotes uit zijn carrière als voetballer en trainer kwamen ter sprake. Uiteraard was er volop aandacht voor de recente successen van PEC Zwolle en werd het naderende WK voetbal besproken. Al met al een vermakelijke avond die afgesloten werd met een hapje en een drankje waar sponsoren van beide clubs de gelegenheid hadden elkaar te ontmoeten.

Dinant Bollemaat van de sponsorcommissie van S.V. Nieuwleusen kijkt terug op een geslaagde avond. Hij benadrukte nog eens hoe belangrijk sponsoren zijn. Zij zorgen er voor dat de contributie op een aanvaardbaar niveau blijft. Na deze geslaagde avond is de verwachting dat dit initiatief een vervolg krijgt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.