rohda zoekt teams voor zaalvoetbalcompetitie

Blauw Geel is er afgelopen maandag weer in geslaagd de zaalvoetbalcompetitie bij Rohda Raalte te winnen in de maandagavond klasse. Een knappe prestatie gezien de sterke teams die hieraan meedoen. Helaas is dit ook de klasse die te maken heeft met een terugloop in aantal teams. Om deze reden is Rohda ook gekomen met een nieuw initiatief. Vriendengroepen / Collega’s / Bedrijven of veldvoetbalteams kunnen gezamenlijk een plek in de maandagavond competitie ‘kopen’.

Hierbij voetbal je gedurende de periode september t/m april wekelijks in competitievorm tegen andere teams. Dit onder leiding van gekwalificeerde scheidsrechters. Het mooie aan de nieuwe opzet is dat je gebruik mag maken van een behoorlijk aantal spelers en dat er geen contributie aan Rohda hoeft te worden betaald, alleen een vast bedrag per team aan Rohda.

Daarbij gaat het ook om de gezelligheid, fanatiek tegen elkaar voetballen en daarna samen wat drinken in de zaalbar. Voor komend seizoen is er nog plaats voor enkele teams. Dus wanneer je een team bij elkaar kan krijgen en je het leuk lijkt om deel te nemen, neem dan contact op. Dit kan via Mike Klein: wedstrijdsecretaris-zaal@rohdaraalte.nl.

Daarnaast zoekt Blauw Geel voor komend seizoen(en) nog een nieuwe sponsor. Naast de naam op de shirts, komt de naam ook in de teamnaam. Mochten er geïnteresseerden zijn, kunnen zij contact opnemen met de teamleider Joris Bongertman: Bongertman@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.