rohda wacht messcherp rkhvv

Rohda Raalte neemt het zondag in eigen huis op tegen RKHVV. Volgens Rohda Raalte-trainer Kick Maatman een ‘messcherpe tegenstander’. “RKHVV strijdt nog volop om de nacompetitie te ontlopen. Dus we zullen er een antwoord op moeten hebben, aangezien wij ‘nergens’ meer voor spelen. Onzin natuurlijk want je moet elke wedstrijd willen winnen.”

Maatman vervolgt: “Bovendien is het de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Thuis hebben we dit seizoen gewoon hele goede en aantrekkelijke wedstrijden laten zien en onze doelstelling is om er nog één aan vast te plakken. Het zijn hectische weken geweest en ik wil graag nog twee wedstrijden van mijn ploeg genieten zoals ik dat al vier jaar doe. Individueel zullen sommige spelers het best lastig vinden om zich op te laden als het niet om de prijzen gaat, maar als team is dit Rohda tot alles in staat!”

Meer foto's