roggestraat kleurt oranje

De Roggestraat in Raalte wordt deze dagen omgedoopt tot Oranjestraat. Ieder WK en EK voetbal is kleurt de straat oranje.

Donderdag is een klein begin gemaakt met de versiering. Een klein begin ja, want volgende week donderdag komt er zelfs een hoogwerker aan te pas. Schoonmaakbedrijf Te Wierik stelt dan de hoogwerker ter beschikking aan de bewoners om hun straat nog meer in oranje te hullen.

De hoogwerker is nodig om de nieuwbouw in de straat ook van vlaggetjes en andere versieringen te voorzien. Het begin is gemaakt in de Roggestraat, maar als het klaar is komen we er natuurlijk nog een keer (uitgebreid) op terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.