Home / archiefcentraal / rgv kwiek bij stuntcamp

rgv kwiek bij stuntcamp

De dansgroep Emote van RGV Kwiek is 16 mei bij Stuntcamp geweest om te stunten. Bij het eenjarig bestaan van Stuntcamp heeft de groep opgetreden en als tegenprestatie mochten ze komen stunten. Er was een hoop gegil, geschreeuw en ze hebben wat afgelachen met dit All Girls Stunt Team.

Wie ook eens wil stunten, bijvoorbeeld door een brandend raam wil springen, knokken in een Wild West Saloon of te vliegen als Superman kan terecht bij Stuntcamp Raalte. Je vindt het Stuncamp aan Overkampsweg 12a in Raalte. Zie ook www.stuntcamp.nl

Lees ook

‘God, Sex en Shostakovich’ in Podium Heino en Den Alerdinck

REGIO – De Schatkameropera brengt in oktober tweemaal de theaterproductie ‘God, Sex en Shostakovich’ op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.