ralda staat op duits muziekfeest

Ralda gaat dit jaar meedoen met het Internationaler Musikfest in Hagen, Duitsland. In 2014 doen bijna 50 dans- en muziekgroepen uit tien verschillende landen mee, naast Ralda uit Raalte. Van 9 tot en met 11 mei zal Ralda de Nederlandse folklore presenteren te midden van een diversiteit aan muziek en dans.

De muziekvereniging “Wiesenthal” uit Hagen, bij het Teutoburgerwoud, organiseert sinds 1968 elke twee jaar een groot muziek- en dansfestijn in en om de voormalige kerk van Hagen. Met de bijna 50 verschillende groepen is dit het grootste muziekspektakel in Niedersachsen. Zo’n 2800 muzikanten en dansers zullen op drie podia met hun muziek en dans aan het publiek laten zien. Te zien en te horen zijn volksmuziekorkesten, fanfare- en harmonieorkesten, blaasorkesten, showbands en volksdansgroepen.

Zoals altijd zal het Ralda-Orkest de dansers begeleiden en ook eigen muziekstukken ten gehore brengen. Ook enkele niet-leden van Ralda zullen meegaan om op te treden en deze zijn al druk aan de gang de dansen onder de knie te krijgen.

De landen die in 2014 vertegenwoordigd zullen zijn: Duitsland, Nederland, Litouwen, Tsjechië, Polen, Rusland, Zwitserland, Griekenland, Frankrijk en Hongarije.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.