raalte presenteert coalitieakkoord

In hetzelfde akkoord wordt ook de aanstelling van combinatiefunctionarissen op losse schroeven gezet, wordt een onderzoek naar de aanleg van een fietssnelweg tussen Nijverdal en Zwolle aangekondigd, wordt gesproken over prestatieafspraken met SallandWonen en moeten buurtbussen wegvallende buslijnen compenseren.

Als bovengenoemde punten allemaal doorgang vinden, hebben straks alle voetbalverenigingen een of meer kunstgrasvelden. Heeten en Mariënheem worden allebei concreet genoemd in de aanleg van de velden.

Voor de combinatiefunctionarissen die in Raalte werken is waarschijnlijk minder goed nieuws. De gemeente wil vanaf medio 2015 vanuit ‘de markt’ een bijdrage voor de functionarissen. Dat betekent dat scholen en verenigingen moeten gaan betalen voor de functionarissen. Doen ze dat niet, dan gaat mogelijk de stekker uit het project.

Ook willen de bestuurders het aantal regels en procedures terugbrengen tot een minimum.

Het volledige akkoord vind je als bijlage van dit artikel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.