raalte e1 wint knvb beker district oost

Zaterdag 24 mei gaat voor SV Raalte E1 in de boeken als een gedenkwaardige middag. In Bergentheim wint E1 de KNVB Beker District Oost na een geweldig spannende wedstrijd. Alle meegereisde ouders moedigden het team aan. Helaas kwam E1 in de eerste helft op 0-1 achterstand te staan tegen Vroomshoopse Boys. In de tweede helft herpakte team zich en ging er vol voor. De gelijkmaker werd gescoord en 8 minuten voor het eindsignaal kwam de 2-1 op het scorebord.

Een enorme vreugde ontlading in en naast veld klonk bij het eindsignaal. Raalte E1 mocht de KNVB beker in ontvangst nemen. De spelers Esra, Jill, Mert, Milan, Quinten, Ronan, Ronja, Sam en Teun hebben bewezen dat hard werken beloond wordt. Na prijzen gehaald te hebben op het Gé Nijboertoernooi, winnaar van de najaarscompetitie en zaalcompetitie is dit een prachtige afsluiten van een gedenkwaardig seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.