programma klink nijland ijssel trophy bekend

Wijhe ’92 maakt zich op voor zevende editie van het internationaal jeugdvoetbaltoernooi Klink Nijland IJssel Trophy. In het Hemelvaartsweekend van vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei ontvangt Wijhe’92 deelnemers uit Denemarken, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast zullen er ook teams uit alle delen van Nederland deelnemen en natuurlijk de talenten van de B, C, D en E-jeugd van Wijhe ’92. Het toernooi wordt gespeeld op het sportcomplex aan de Zandhuisweg in Wijhe.

Dat veel deelnemende teams al vaker hebben meegedaan toont aan dat zij tevreden zijn over ons toernooi. Dit is voor alle betrokken vrijwilligers natuurlijk een enorm compliment. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens een van de speeldagen.

Programma

Vrijdag 30 mei 08.30 start toernooi

12.00 openingsceremonie met

Burgemeester Ton Strien

13.00 start middagprogramma

17.30 einde wedstrijden

Zaterdag 31 mei 08.30 start finale ronden

16.30 prijsuitreiking

Voor meer en alle actuele informatie zie staging2.wijhe92.nl of staging2.ijsseltrophy.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.