piet zoon ondertekent petitie kinderpardon

Vorige week ontstond er aardig wat commotie rond het kinderpardon. Het kinderpardon werd in 2012 ingevoerd. Kinderen van asielzoekers die langer dan 5 jaar in Nederland wonen, komen ervoor in aanmerking. De helft van alle aanvragen is afgewezen. Dat houdt in dat ongeveer 600 kinderen zouden moeten terugkeren naar hun land van herkomst. Om te kunnen blijven moesten de kinderen de hele tijd onder toezicht van het Rijk hebben gestaan. Kinderen die een tijdje onder toezicht van een gemeente stonden, zijn afgewezen.

Burgemeester Ton Strien liet eerder al weten pal achter de oproep van collega uit Bunnik te staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.