Home / archiefcentraal / peter boeve hopen op herhaling songfestival

peter boeve hopen op herhaling songfestival

“Ik kan mij nog goed het songfestival herinneren, daar waren de Nederlanders ook niet positief over. Maar nu we tweede zijn geëindigd is iedereen in een keer zeer positief. Ik hoop dat dit WK net zo verloopt als het songfestival. Volgens mij kan Louis van dit team wel een heel hecht collectief maken. De jonge spelers zullen door het vuur gaan voor zo’n coach. Van Gaal geeft ze het vertrouwen en dat zullen ze denk ik wel waar gaan maken. Er zijn spelers zoals: Daryl Janmaat en Patrick van Aanholt waar ik wel vertrouwen in heb. Als hij in de nieuwe 5-3-2 formatie gaat spelen zal er voor deze spelers ruimte zijn om veelvuldig op te komen”. Aldus Boeve.

Ondanks dat Peter positief gestemd is over het Nederlands elftal denkt hij niet dat ze de finale gaan halen. “Ik heb wel vertrouwen in onze spelers maar van sommige landen kan je alleen winnen met extreme mazzel. Ik denk dat dit WK de Zuid-Amerikaanse landen de dienst gaan uitmaken. Ik denk dat zelfs Uruguay wel hoge ogen gaat gooien. Zij zijn geen topfavoriet maar voor mij wel een hele gevaarlijke outsider. Ze hebben één van de beste spelers van de Premier League namelijk: Luis Suarez. Die kan nog wel eens gekke dingen doen in het strafschopgebied”.

Wilt u ook uw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen? Ga dan naar: http://www.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Lees ook

Teller Strijd van Salland nu al op dik 60.000 euro

HEINO – De teller van de Strijd van Salland staat nu al op dik 60.000 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.