orientatiemiddag voor docenten op thorbecke

Heb je al eens gedacht aan een overstap naar het vmbo? Meld je dan uiterlijk 13 mei aan voor een oriënterend bezoek aan onze school op 15 mei! Vanaf 16.30 uur ben je welkom op de Thorbecke Scholengemeenschap vmbo aan de Russenweg 3 in Zwolle. Leerlingen leiden je rond door de school, je hoort alles over de visie op onderwijs en ondersteuning die de school heeft en je kunt in gesprek met collega’s en directie. Wanneer je je cv meeneemt (graag met recente foto van jezelf!) kun je, wanneer je echt belangstelling hebt, die gelijk afgeven!

De vmbo-locatie van de Thorbecke Scholengemeenschap is een groeiende school met een enthousiast team. We hebben ook komend schooljaar weer versterking nodig op personeel gebied. Onze docenten zijn multi-inzetbaar, we vinden het belangrijk dat collega’s meerdere vakken aan een groep leerlingen willen geven. Natuurlijk kun je rekenen op een goede begeleiding. Samenwerking, collegialiteit en solidariteit zijn belangrijke pijlers in het team. Wanneer jij denkt dat je toe bent aan een nieuwe of misschien wel eerste uitdaging als docent, dan nodigen we je van harte uit die middag op bezoek te komen.

We verwachten van onze nieuwe collega’s een positieve kijk op kinderen, de bereidheid een band met een klas op te bouwen en hier moeite voor te willen doen. Daarnaast verwachten we een 2e graads bevoegdheid, of studerend hiervoor. Misschien heb je nog geen 2e graads bevoegdheid maar heb je een pabo-achtergrond en ben je bereid een nieuwe studie te beginnen. Ook dan ben je welkom! Wonen in Zwolle of omgeving is een pre.

Aanmelden voor deze Meet & Greet kan via de site van de OOZ Academie: staging2.oozacademie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.