Home / archiefcentraal / opstapdag bij logt tweewielers in olst

opstapdag bij logt tweewielers in olst

In samenwerking met Sparta, Batavus en Gazelle houdt Logt Tweewielers in Olst een opstapdag voor elektrische fietsen op zaterdag 3 mei. De dag is uitstekend om de elektrische fietsen van Gazelle, Koga en Sparta te proberen.

Van 10.00 uur tot 15.30 uur staan ze voor je klaar om je te informeren en te adviseren over de nieuwste modellen en bijbehorende mogelijkheden. Een ideale manier om je op een vlotte en comfortabele manier te verplaatsen tijdens een ontspannen fietstocht of om snel en filevrij naar het werk te fietsen. Maar ook bieden ze fietsen voor hippe en relaxte ritjes naar school of het makkelijk vervoeren van kinderen en boodschappen. Voor iedereen is er een passende elektrische fiets.

Ervaar het tijdens een vrijblijvende proefrit en vind de elektrische Gazelle, Koga, of Sparta die

bij je past.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.