open huis koos met oud hollandse spelletjes

Een gezellige dag om alvast even vrij te houden in de agenda: zaterdag 10 mei. Dan houden namelijk BSO Twister, KDV Eigenwijs en Peuterspeelzaal ZieZo een Open Huis met een erg leuk programma vol Oud-Hollandse spelletjes.

Van 13.30 uur tot 16.30 uur is groot en klein welkom. Wilma Spaans van BSO Twister heeft er veel zin in. “We willen onze mooie en huiselijk ingerichte locatie op een leuke manier onder de aandacht brengen. Er komen wel vaker mensen kijken, maar op deze manier hebben we tijd voor iedereen. Bezoekers komen via een route langs zowel Eigenwijs, Twister als ZieZo. Bovendien zijn er allerlei leuke activiteiten. En ook spelletjes waar kinderen kleine prijsjes mee kunnen verdienen.”

Wat te denken van koekhappen, zaklopen, knikkers tellen, pittenzakken gooien? Ook kun je bus gooien, snoephappen en je uitleven op het springkussen. Verder kunnen kinderen grabbelen in een heuse grabbelton. Voor elk wat wils dus! Wilma vertelt dat de open dag een eigen initiatief van de medewerkers is. “Al het personeel zet zich samen in voor deze dag. De meiden zijn heel enthousiast. Zo komt er eigengebakken cake. Verder is er natuurlijk limonade en koffie. We hopen dat veel mensen een kijkje komen nemen!”

BSO Twister, KDV Eigenwijs en Peuterspeelzaal ZieZo vind je aan de Richterambtweg 3 in Raalte. Meer informatie over KOOS is te vinden op staging2.kinderopvangkoos.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.