open dagen bij medine raalte

Omdat Medine dit jaar 10 jaar bestaat, worden deze twee dagen extra veel multiculturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Je kunt een rondleiding door de moskee volgen, diensten bijwonen en is een kinderprogramma met veel speelvertier, muziek en een verloting met prijzen. Uiteraard kun je ook genieten van lekkernijen uit de Turkse keuken.

De open dagen zijn voor iedereen toegankelijk (dus ook voor invaliden en niet-Moslims). “Wij verwachten elk jaar ongeveer 1200 mensen aan bezoekers. Dit jaar hopen wij nog meer omdat wij het in een feestelijke sfeer willen gaan houden. Bezoekers kunnen op hun gemak een bezoek brengen waar hun kinderen hun gang kunnen gaan bijvoorbeeld op springkussens,” stelt Medine in een persbericht. “Erik jonkman van Houthakkers Roadshow komt een mooi optreden doen.”

Op de zaterdag en zondag rond 14.45uur kun je de middagdienst bijwonen. Deze wordt uitgevoerd door de imam en duurt een kwartier. Er zal, zoals elk jaar, een verloting plaats vinden met mooie prijzen. Hoofdprijs is een weekend weg naar Istanbul, inclusief vlucht en hotelverblijf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.