op weg naar renb the delta saints

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag The Delta Saints

The Delta Saints komen uit Nashville en beginnen aan hun Europese toer 2014.

De groep is bijna een hippe, jonge versie van bands als The Allman Brothers en The Black Crowes. Sinds het debuutalbum in 2011 uitkwam gaat het The Saints alleen maar voor de wind en de schare aanhangers groeit. Uitvalbasis van The Delta Saints is country-hoofdstad Nashville, maar de culturele en muzikale roots van dit vijftal liggen, zoals hun naam al verraadt in Louisiana en de Mississippi Delta. Verwacht dus maar een flinke scheut gespierde delta blues, southern soul en rootsrock met furieuze harmonicalijnen en geladen vocalen.

Zondag 8 juni Mainstage 16:30 tot 17:30

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.