op weg naar renb the delta riggs

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag The Delta Riggs.

The Delta Riggs komen uit Melbourne. Het is de band van Elliott Hammond, ooit toetsenist bij Wolfmother. De band bracht een eerste album uit vol energieke roots rock. Album twee, Dipz Zebazios klinkt volgens de vakpers als een soundtrack voor een hete zwoele zomer. The Delta Riggs waren en zijn bij uitstek een live-band. Hun nieuwe album ‘live in de studio’ is dan ook in slechts drie dagen opgenomen. The Delta Riggs doen een complete Europese tour ter promotie van dit album.

Zondag 8 juni Open Air 17:15 – 18:15

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.