op weg naar renb the boom band

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag The Boom Band.

Deze Britse bluesband is onlangs opgericht door gitarist Matt Taylor van The Motives en Snowy White Blues Project en drummer Steve Rushton. Die we kennen van Imelda May en Jeff Beck’s Rock’n Roll Party! Geen kleine jongens dus. Ook laat hij zich ondersteunen door topgitaristen als Jon Amor, Marcus Bonfanti en Mark Butcher die beurtelings de vocalen voor hun rekening nemen. The Boom Band telt dus vier gitaristen!!

Voeg hierbij ook nog eens toetsenist Paddy Milner en bassist Scott Wiber en dan kunnen we volgens sommigen wel spreken van een echt ‘dreamteam’. Ze spelen een fantastische mix van blues , southern rock , country , funk en retro-pop op eredivisie niveau.

maandag 9 juni MainStage 16:30 tot 17:30

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.