op weg naar renb texas radio

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag Texas Radio

Texas Radio is een 5 koppige, eigenzinnige band uit het Twentse Diepenheim. Ze zijn geïnspireerd en beïnvloed door onder andere Tom Waits, The Doors, Canned Heat en veel andere met name ’60s bands. Inmiddels hebben ze met veel succes op festivals als Zwarte Cross en StoneRock gespeeld. Ze staan in 2013 op onder andere: Oerol, Zwarte Cross en in het na-programma van Bob Dylan in de HMH. En natuurlijk op Ribs&Blues.

De nummers worden live vol bravoure en zo hard mogelijk gebracht. Met aansprekende resultaten: de nominatie voor de ‘Popprijs van Overijssel’ en de winst van ‘de Grote Prijs van Twente’. Inmiddels is in eigen beheer de eerste cd uit gekomen en is Texas Radio vastberaden om in heel Nederland voet aan de grond te krijgen.

Zondag 8 juni Open Air 19:00 tot 20:00

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.