op weg naar renb lightnin guy

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag Lightnin’ Guy & The Mighty Gators.

In vijf jaar ontwikkelde Lightnin’ Guy zich tot de nieuwe bluestrots van België. Hij bracht vijf albums uit, terwijl hij non-stop toert in binnen- en buitenland als solo-act of met zijn Mighty Gators.

Hij deed om en nabij de honderden shows per jaar, vertegenwoordigde België tijdens de European Blues Challenge in Berlijn, speelde voor de tweede keer in zijn carrière op Blues Peer en bracht de albums “Plays Hound Dog Taylor” & ‘Blood For Kali” uit.

Daarnaast vind je Lightnin’ Guy zowel in de Vlaamse als Waalse scholen met zijn “Blues In Schools” project. Ook organiseert hij twee keer per maand in zijn thuisstad Gent een blues jam voor jong blues talent.

Volgens velen is de Lightnin’ Guy momenteel ‘the hardest working’ blues & roots muzikant in België.

maandag 9 juni Open Air 16:00 tot 17:00

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.