Home / archiefcentraal / op weg naar renb lee fields

op weg naar renb lee fields

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag Lee Fields

Ribs & Blues presenteert: levende legende Lee Fields & The Expressions, hij is een van de beste hedendaagse vertolker van authentieke soul. Na een carrière van ruim 45 jaar heeft hij een repertoire waar je steil van achterover slaat. Hij wordt in één adem genoemd met namen als James Brown, The Delfonics en The Moments, speelde samen met Kool and the Gang, Sammy Gordon en the Hip-Huggers .

Lee Fields begon zijn carrière in de jaren zeventig als een funkartiest. Hij had veel weg van James Brown en kreeg daardoor de bijnaam `Little J.B.´. Al werd Fields nooit zo groot als Brown, hij maakte wel meerdere platen die uitgroeiden tot collectors items. Deze artiest kan je dus niet missen.

maandag 9 juni MainStage 15:00 tot 16:00

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://www.fotosbluesrock.nl

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.