op weg naar renb king of the world

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag King of The World

King of The World behoorde op Ribs & Blues 2013 tot de meest aangename verrassingen. Op de mainstage gaven Erwin Jawa & consorten een gedenkwaardig optreden. King of The World is door het vele touren ondertussen veel verder gegroeid en heeft aan diepgang gewonnen.

De tweede CD getiteld ‘KOTW’ is iets steviger dan het debuutalbum en bevat diverse stijlen. Van slow-blues tot New Orleans-stijl tot wat ‘popblues’ genoemd mag worden. De meerstemmige zang ontbreekt natuurlijk niet. Door het goede optreden van vorig jaar kan Ribs&Blues dus niet meer om deze band heen. Dus ook dit jaar zal de band weer shinen op de MainStage

Zondag 8 juni Mainstage 21:30 tot 22:45

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.