op weg naar renb bokkers spolt de blues

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag Bökkers spölt de Blues.

Wereldberoemd in Noord -en Oost Nederland en de rest zal volgen. Hendrik Jan Bökkers is op de Zwarte Cross nog eenmaal per jaar een Voederbietel maar doet verder zijn eigen ding. Het gaat hem uitstekend af. Kolkende zalen genieten als Bökkers Normaal doet, een ode aan de uitvinders van de boerenrock met een hele vette knipoog. Maar er is ook eigen werk. Retestrak gebracht door een energieke band. Zijn liefde voor de blues is een publiek geheim. Speciaal voor Ribs & Blues pakt Bökkers uit met een hele vette bluesset op de Mainstage.

Zondag 8 juni Mainstage 14:45 tot 15:45

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.