Home / archiefcentraal / omslaande zeilboten in zwembad

omslaande zeilboten in zwembad

Om het zeilseizoen goed te beginnen zijn de cursisten en zeiltrainers van Opti Club vrijdagavond gestart met een cursus hoe ze hun boot om kunnen laten slaan en weer recht te zetten. Dat gebeurde in het zwembad van Camping Heino. Een natte, intensieve en spanende eerste training dus.

Stichting Opti Club en MijnZwemschool de Walvis hebben elkaar gevonden in een samenwerking. Zeilen en zwemmen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is bij Opti Club ook verplicht om minimaal zwemdiploma A te hebben. MijnZwemschool biedt naast reguliere zwemlessen ook een spoedcursus C en Zwemvaardigheid aan.

Stichting Opti Club heeft als doel om kinderen tussen de 7 en de 12 jaar op een leuke én veilige manier kennis te laten maken met de zeilsport. Dit wordt gedaan door wekelijks zeiltrainingen te geven in Optimisten. Het seizoen is van mei t/m september. Meer informatie over de zeiltrainingen is te vinden op www.opticlub.nl en op Facebook: facebook.com/opticlubnl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.