olst krijgt kledingverhuurbedrijf

Het kledingverhuurbedrijfje is een samenwerking van Overkempe, toneelvereniging Herman Heijermans en gymnastiekvereniging OSV’95 en wordt in de opzet ondersteund door Stichting Kulturhus Olst-Wijhe.

De beide verengingen hebben erg veel kleding in hun bezit die nu opgeslagen op zolders minimaal gebruikt wordt. Door een samenwerking aan te gaan met Overkempe, die de uitvoering van de kledingverhuur in samenwerking met enkele vrijwilligers op zich gaat nemen, zal de kleding voor iedereen toegankelijk zijn.

De komende maanden wordt de kleding gefotografeerd, wordt de website in gereedheid gebracht en de kleding uitgehangen op het terrein van Overkempe. In het najaar wordt gestart met de kledingverhuur. Belangstellenden voor speciale kleding kunnen deze online reserveren en ophalen in de winkel van Overkempe in het Holstohus.

Mocht je belangstelling hebben om vrijwillig aan dit project mee te werken, dan kun je je melden bij Karin Köster (0570 683923 of k.koster@kulturhusolstwijhe.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.