obs tellegen laat promotiefilm zien

De Wijhese basisschool o.b.s. Tellegen in Wijhe heeft een promotiefilm aan de kinderen en de ouders laten zien. Blijkbaar heeft de school heel wat te bieden. Dat werd duidelijk toen de makers, Blender Media, de promotiefilm op dinsdag 20 mei demonstreerde. De reacties van zowel het jonge als oudere publiek waren lovend en iedereen was trots op het resultaat.

In vijf minuten beeldmateriaal laat de film namelijk zien waar een kleine school groot in kan zijn. In de film is te zien dat de school zich richt op de volgende gebieden: Actief leren, Sociaal gedrag, Creativiteit en kindgesprekken.

“Maar wat het meest vernieuwende is aan de school, is dat de ICT letterlijk wordt omarmd”, aldus meester Hennie Fiet. Hij is de leerkracht van groep 7 en 8. “Alle kinderen in de bovenbouw beschikken namelijk over een eigen chromebook (laptop) om hen optimaal voor te bereiden op de toekomst. Ik merk dagelijks dat dit leidt tot meer leerplezier, maar dat dit ook de typevaardigheid en taalvaardigheid enorm verbetert. Op de film ziet u de leerlingen ermee werken.”

In juli 2014 breidt de school ook uit met 10 extra tablets voor de jongste groepen. De film bekijken via de website van o.b.s. Tellegen: staging2.obstellegen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.