Home / archiefcentraal / nomineren voor roja mogelijk

nomineren voor roja mogelijk

Hierbij kan gedacht worden aan een onderneming met een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid enzovoort.

De aangemelde bedrijven worden ingedeeld in drie categorieën: Agrarisch, starters en Midden- en Kleinbedrijf. Nieuw zijn dit jaar de categorieën Starters en Midden- en Kleinbedrijf. In de categorie Starters vallen alle bedrijven die korter dan 3 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de categorie Midden- en Kleinbedrijf vallen alle bedrijven uit de (detail)handel, industrie,

horeca en dienstverlening.

Een deskundige jury, onder leiding van notaris mr. Van der Werf, zal de aangemelde bedrijven beoordelen en zal per categorie drie ondernemingen nomineren die in aanmerking komen voor de titel. Ieder van de genomineerde bedrijven zal worden bezocht door de jury, waarna er in elke categorie één onderneming wordt uitgeroepen tot Raalter Onderneming van het Jaar 2014.

Een onderneming nomineren kan tot 23 juni, door een mail te sturen naar roja@stoppelhaene.nl .

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.