Home / archiefcentraal / nieuwe aardappels bij t schuurtie in lemele

nieuwe aardappels bij t schuurtie in lemele

Na een succesvol aardappelseizoen in 2013, is het dan bijna weer zover. Vanaf maandag 19 mei kun je bij ’t Schuurtie aan de Korteveldsweg 14 in Lemele weer terecht voor nieuwe aardappels. Dit jaar zelfs een hele maand vroeger dan afgelopen jaar dankzij het gunstige weer.

De nieuwe aardappels (Frieslanders) worden zowel ongeschrapt als geschrapt verkocht. Naast de aardappels kun je in ’t Schuurtie ook terecht voor scharrelvarkensvlees en – rundvlees, vrije uitloop eieren, Vechtdalsap en Lemelse honing. Vind je het leuk om meer te weten over ’t Schuurtie, bezoek dan www.facebook.com/tschuurtie

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.