nieuwe aardappels bij t schuurtie in lemele

Na een succesvol aardappelseizoen in 2013, is het dan bijna weer zover. Vanaf maandag 19 mei kun je bij ’t Schuurtie aan de Korteveldsweg 14 in Lemele weer terecht voor nieuwe aardappels. Dit jaar zelfs een hele maand vroeger dan afgelopen jaar dankzij het gunstige weer.

De nieuwe aardappels (Frieslanders) worden zowel ongeschrapt als geschrapt verkocht. Naast de aardappels kun je in ’t Schuurtie ook terecht voor scharrelvarkensvlees en – rundvlees, vrije uitloop eieren, Vechtdalsap en Lemelse honing. Vind je het leuk om meer te weten over ’t Schuurtie, bezoek dan staging2.facebook.com/tschuurtie

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.